Vandaag het meubilair teruggeplaatst in de 850 en voor de eerste keer sinds heel lange tijd kon er weer iemand in zitten. En wie geef je dan die eer?

goedgekeurd 1

goedgekeurd 2

88 jaar en nog steeds enthousiast over de 850! En in bezit van een Abarth-kliko......

Nu we de 850 ver klaar hebben is het de beurt aan de volgende om de ruime werkplaats te gaan gebruiken voor zijn project Multipla. Opladen en verhuizen dus.

850 nieuwe werkplaats 1

In de nieuwe werkplaats is de ruimte beperkt, vooral in de lengte. Willen we dus in de motorruimte werken dan moet de neus naar buiten. En dat is best koud, ook al is het nog geen winter. Maar het levert ook een mooi plaatje op:
De Fiat 850 buiten

Vandaag heeft onze Fiat 850 voor het eerst in zeker 10 jaar weer een teken van leven gegeven. Wat begon als een "snel klaarmaken voor APK en dan rijden" dingetje is na een jaar of 7 bijna klaar voor de straat. En daar is natuurlijk gefilmd bewijs van. Klik op de foto voor de film.
Fiat 850 loopt

Er moet nog wel het een en ander afgesteld worden maar we zijn een belangrijke stap verder, met dank aan Gerrit.

Nu de Fiat 850 een paar weken in een tijdelijk onderdak heeft gestaan bleek toch wel de beperking van die ruimte: smal en niet lang genoeg. Dus steeds heen en weer als er achter de auto iets moest gebeuren en oppassen met de deuren. Daarom vandaag verhuisd naar weer een tijdelijk onderkomen maar daar is in ieder geval veel plaats en daar zal ook de APK gaan gebeuren, dus verhuizen moesten we toch. Wat doe je dan? Oprijwagen huren en de 850 door de sneeuw transporteren!

850 transport 3

Dit werkt toch een stuk prettiger:

850 werkplaats

Na een heel lange winterslaap is vandaag eindelijk de Fiat 850 voor het eerst op eigen kracht verplaatst. En dat ging onverwacht soepel. Als je op de foto klikt krijg je het bewijs te zien.
850 eerste keer

Mooi hè, een Fiat 850 met vol licht naar buiten!

850 buiten

Of glurend naar buiten:
850 nieuwe werkplaats

Fiat 850 achterlicht