Iedereen heeft 2020 op een andere manier achter zich gelaten: van negatieve herinneringen via neutraal naar (gematigd) positief. Voor mijzelf en mijn dierbaren geldt voorlopig positief. Weinig mensen ziek geweest, veel hebben thuisgewerkt en geprobeerd zoveel mogelijk nuttige en leuke dingen te blijven doen. Voor fiat-850.nl was het, dankzij veel vrije tijd thuis, een positief jaar: 108 artikelen gepubliceerd, met ruim 900 afbeeldingen in de weer geweest (scannen, bewerken, soms samenvoegen tot PDF's) en een grote toename in bezoek.

En voor mijn auto? Nog steeds niet rijdend. Ik vind het hele gedoe er om heen (uitzoeken van onderdelen, werken aan de auto) veel te leuk. De motor waar ik nu aan bezig ben is daar een voorbeeld van. Blijkbaar meer van het handwerk dan van het rijden dus. 

Voor wat betreft de populatie van de Fiat 850 was 2020 wat minder: in oktober waren er nog 555 Fiat 850's in allerlei variaties bekend bij het RDW. Op 1 januari 2021 staan er nog 528 in het kentekenbestand. 4 daarvan staan nog bij de eerste eigenaar geregistreerd! Twee Spiders, een Coupé en een Berlina. Deze keer geen analyse over rijdend of niet.

850 rdw 2021 01 01 850 rdw filters

Ik heb gefilterd op deze merken en op "850" in de beschrijving. Het lijkt er op dat de Moretti Sportiva Coupé het land verlaten heeft want die komt op geen enkele manier in de OpenDatabase tevoorschijn.

En 2021? Hopelijk wordt dat voor iedereen een veel beter jaar! Veel gezondheid gewenst en veel plezier met je Fiat 850!