Na een donker avontuur is de 850 Special nog net voor Kerstmis in Breda aangekomen. De auto en de onderdelen stonden in een schuur midden in de weilanden bij Wijdewormer. De hoeveelheid sneeuw op het pad er naartoe was enorm, dus moest de ambulance op het erf achterblijven. De Special hebben we daarom maar door de sneeuw daarheen geduwd.

De carrosserie was goed waar die goed moest zijn en rot op plaatsen waar die van ons gelukkig goed is. In overleg met onze plaatdokter gaan we snijden.
Wat overblijft kan weg als plaatwerk (achterspatborden, dorpels binnen/buiten en vloerdelen). 
De hoeveelheid onderdelen was groter dan geadverteerd. Het zou gaan om 3 dozen maar de bestelwagen waar we mee onderweg waren lag over de hele oppervlakte tot bijna anderhalve meter hoog vol met onderdelen. Daarom moesten we noodgedwongen nog spullen laten liggen.

Niet alles wat we meegenomen hebben was bruikbaar want gesloopt van slechte auto's maar er zitten toch dingen bij waar wij blij van worden: wisselstroomdynamo, schijfremmen, ruitrubbers, een goede vloermat, hemelbekleding, expansievat in nieuwstaat, veel plaatwerk, lichtmetalen wielen (Cromodora CD29's van een 128 Rally) en achterlichten, heel veel achterlichten. Verder ruiten, pakkingen, waterpompen, chromen lijsten, revisiesetjes en bumpers.  We gaan de komende weken besteden aan het verder uitvlooien van de voorraad en dan komen de foto's vanzelf. Misschien gaat er ook nog het een en ander naar Marktplaats, dus houd die maar in de gaten.

850 Special 850 Special 
850 Special 850 Special 

Cookies?
Cookies?