Na de voorbereidende werkzaamheden aan de paneeltjes was het vandaag zaak ze van hun bekleding te voorzien. In eerste instantie wilden we ze niet aan beide zijden beplakken met de schuimlaag maar na wat proberen leek het er op dat het resultaat dan toch wat mooier zou zijn. Eerst maar eens begonnen met meten en knippen:

knippen

Zo komt die opleiding ook eens van pas op zijn eigen auto. Daarna het avontuur met de lijm. Basistechniek voor een stoffeerder maar toch wel spannend (letterlijk) om de stof mooi rond de hoeken te krijgen. Gelukkig was het advies dat ik bij Tony de Bruijn kreeg over de bekledingskeuze helemaal goed; iets duurder materiaal maar heel goed te verwerken. Het resultaat van een avondje knippen en plakken: een setje voor de rechter kant klaar. Althans, we moeten nog wel de gaatjes maken voor alle hardware die op de deur wordt geschroefd.

panelen

Hardware.... Daar horen ook de handgrepen bij. Die leken wel uit een modderpoel te komen maar met een dosis groene zeep en wat inspanning worden ook die weer netjes:

handgreep

Cookies?
Cookies?