Sinds vorige week weinig grote dingen gedaan maar wel belangrijke. Alles van de carrosserie is verwijderd: bumpers, verlichting, emblemen en sierlijsten. Gelukkig zat dat niet al te vast. Vandaag wordt besteed aan het poetsen van de chroomdelen en reinigen van de bekleding (om de voortgang vast te houden). Daarna in de opslag tot "betere tijden".

We zijn op zoek naar iemand die de rechter voorstoelzitting kan herstellen maar autostoffeerders in de buurt zijn er helaas niet al te veel meer. Verder zitten we te wachten op de plaatwerkdelen. Twijfel nog of we zelf gaan maken of toch maar gaan kopen. Leuke mail gehad van Wil van den Bussche van Automobilia. Misschien dat Wil in zijn voorraad nog iets kan vinden. 

Uit een fotomap van het "Fiat Photographic and Cinematographic Laboratory" die bij de introductie van de 850 aan de dealers werd verspreid heb ik nog even een album gemaakt. Staat hier

Je vraagt je trouwens af hoe die "testers" hebben afgezien. En wat ze hebben getest, want meetapparatuur lijkt er niet in de auto te zitten. Toch leuke foto's!

Cookies?
Cookies?