Al eerder schreef ik dat het ontbreken van nieuwe artikelen niet betekent dat er niets gebeurt aan het project. De meeste tijd besteden we nu aan detailwerk: kleine onderdelen klaarmaken om te monteren en het zoeken naar dingen die we nodig denken te hebben. De beurs in Padua was ook weer een vast punt in het jaar en hoewel ik er een boel klein spul heb gevonden miste ik toch weer een hoop zaken. Niet getreurd. Zoals zo vaak eindigt het mislukte zoeken gewoon in het repareren van onderdelen die we nergens kunnen vinden. Nu dus ook weer.

En omdat de winter er weer aankomt en we dan niet meer met de deur open kunnen werken hebben we de werkplaats opgeruimd, de onderdelen per deel van het project bij elkaar gelegd en de werkplanning opnieuw gemaakt voor de komende tijd. Waar we mee bezig zijn?

  • Tochtruitjes opbouwen en, samen met portierruiten, inbouwen + nieuwe lijsten monteren
  • Portierpanelen en achterzijpanelen maken± nieuw hardboard, nieuw skai en binnenzijde bekleden met damp- en vochtdichte folie
  • De kabelboom: een niet ophoudende brok frustratie. Er is niet één schema dat de installatie volledig afdekt dus passen en meten tot het werkt.

weber_28-36DCD-23

Via Marktplaats kocht ik deze Weber 28/36DCD 23, een carburateur die de 850 een mooie dosis extra pit moet gaan geven. Dit wordt een extra project voor de winter.

Cookies?
Cookies?